Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 36 km

Kindje gewond na aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 10-05-2007, 12.39 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de kruising Alexander Gogelweg / Paauwenburgweg in Vlissingen gebeurde woensdag omstreeks 15.30 een ongeval.

Een 53-jarige automobilist uit de gemeente Borsele reed vanaf de Paauwenburgweg in de richting van de Alexander Gogelweg. Hij nam de bocht te kort en raakte frontaal een tegemoetkomende 38-jarige Vlissingse fietser, die een 3-jarig dochtertje achterop had.

De fiets viel en de man en zijn dochter vielen op straat. Het meisje kwam met haar hoofd op het trottoir terecht. Zij is voor onderzoek per ambulance naar het Vlissingse ziekenhuis gebracht. Het kindje is inmiddels weer thuis. Wel werd er een hersenschudding geconstateerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren