Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Brandweer Krabbendijke ingezet voor CO-melding

Toegevoegd: 04-02-2023, 17.40 uur
Brandweer Krabbendijke ingezet voor CO-melding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE – De brandweerlieden van Krabbendijke zijn zaterdagmorgen ingezet voor een CO-melding aan de Oostweg in Krabbendijke.


De melding kwam omstreeks 09.45 uur binnen bij de brandweer. Direct werden de brandweerlieden van Krabbendijke ter plaatse gestuurd. Ter plaatse bleek dat in de buurt van een Cv-installatie een CO-melder was afgegaan.

De brandweer heeft ter plaatse meerdere metingen gedaan. Er werd inderdaad koolstofmonoxide gemeten. Hierop hebben de spuitgasten de centrale verwarming uitgeschakeld. Dit had als gevolg dat de waarden zakten. Nadat de woning was geventileerd, hebben de brandweerlieden de bewoners geadviseerd een installateur naar de CV te laten kijken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren