Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Frituurpan in brand aan Abbekindersezandweg Goes

Toegevoegd: 04-02-2023, 17.42 uur
De brand was door de bewoners zelf geblust.
De brand was door de bewoners zelf geblust.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie en brandweerlieden zijn zaterdagmiddag ingezet voor een brand in een gebouw aan de Abbekindersezandweg in Goes. Er bleek een frituurpan in brand te staan.


De brandweerlieden van ’s-Gravenpolder werden omstreeks 17.30 uur opgeroepen voor de brand in het gehucht Abbekinderen bij Goes. Toen zij, samen met de politie, met spoed ter plaatse kwamen, bleek dat er een frituurpan in brand had gestaan in een snackwagen.

De bewoners hadden de brand al zelfstandig gedoofd. De brandweerlieden hebben enkel een nacontrole uitgevoerd in het huisje.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (5-2-2023 om 10:03)
Triest bericht weer, sterkte aan de mensen die in de trein werken en passagiers. Dit wil je niet meemaken. Gebeurd te vaak daar. ook voor hulpdiensten en familie van het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren