Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Geen treinverkeer Zeeland in en uit door incident bij Kloetinge

Toegevoegd: 05-02-2023, 08.38 uur
Door: Eugène Harthoorn

KLOETINGE – Het treinverkeer Zeeland in en uit is voor enkele uren gestremd na een incident aan de Oostmolenweg bij Kloetinge. Bij het incident is een persoon overleden.


Meerdere hulpdiensten werden zondagmorgen omstreeks 07.55 uur naar de locatie van het incident gestuurd. Er bleek een aanrijding met een persoon te zijn geweest. Hulp bleek niet meer te kunnen baten.

De verwachting is dat het NS-treinverkeer Zeeland in en uit tot ongeveer 11.15 uur is gestremd. Prorail komt ter plaatse. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een kort onderzoek uitgevoerd.


 

 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan van Gisteren (5-2-2023 om 15:06)
Wat mij vooral opvalt is dat -buiten het menselijk leed- wéér geen treinen rijden van en naar Zeeland. Er gebeurt ergens wat, en gelijk hebben we last van een storing en moeten we ofwel zelf rijden ifwel de bus in. Als die al rijdt. Zeeuwen zouden moeten stoppen met het betalen van de provinciale opcenten. We zijn te vaak en teveel op eigen vervoer aangewezen. Voor woon/werkverkeer, masr ook om te xirgen dat de kinderen op school komen. Het o v is pas hewijzigd, ik zou zeggen, Provincie, hup in de benen en aa het werk om eindigt de knelpunten op te lossen ipv te veroorzaken@
een Moeder (5-2-2023 om 13:23)
Wat een pyn en verdriet . Woorden schieten te kort . Nabestaanden vrienden en hulpverleners veel sterkte in dit onmenslyk verdriet.
Michel (5-2-2023 om 12:02)
ZO, enkele reageerder 's weten al weer wat er is gebeurt, zeker erbij geweest !!!!!!!!!
Laïsa (5-2-2023 om 11:59)
Ik doe een aanname maar ik ga er vanuit dat het iemand was die bij de GGZ instelling voor psychische problematiek was. Ze gooien alles dicht en hulp wordt steeds meer afgeschaald. Onder het mom thuis herstel je beter gaat niet altijd op. Het is gewoon weer een verkapte manier op bezuinigen. En men weet ondertussen al jaar en dag dat dit geen incidenten zijn. Weer een persoon die niet de juiste hulp en of ondersteuning kreeg. En iemand die suïcidaal is is ook zeer moeilijk te bereiken maar niet onmogelijk.
Alert (5-2-2023 om 11:40)
@timsalabim .. Idd alsof ze het er express naast bouwen . Te ziek voor woorden
R (5-2-2023 om 11:24)
Droevig dat dit regelmatig voor komt. Tijdige hulp zal dit kunnen voorkomen. Wachtlijsten door bureaucratie, gebrek aan bekwaam personeel dragen niet bij tot adequate hulp.
Cookie-instellingen beheren