Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Geen treinverkeer Zeeland in en uit door incident bij Kloetinge

Toegevoegd: 05-02-2023, 08.38 uur
Door: Eugène Harthoorn

KLOETINGE – Het treinverkeer Zeeland in en uit is voor enkele uren gestremd na een incident aan de Oostmolenweg bij Kloetinge. Bij het incident is een persoon overleden.


Meerdere hulpdiensten werden zondagmorgen omstreeks 07.55 uur naar de locatie van het incident gestuurd. Er bleek een aanrijding met een persoon te zijn geweest. Hulp bleek niet meer te kunnen baten.

De verwachting is dat het NS-treinverkeer Zeeland in en uit tot ongeveer 11.15 uur is gestremd. Prorail komt ter plaatse. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een kort onderzoek uitgevoerd.


 

 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (5-2-2023 om 10:37)
Populaire spot voor de mensen die in nabijgelegen psychiaterische inrichting verblijven en het niet meer zien zitten. Iedereen in Goes weet dat, het gebeurd daar te vaak om dit nog een incident te noemen.
Mike (5-2-2023 om 09:57)
Wederom verschrikkelijk. Sterkte voor de nabestaanden, getuigen en hulpverleners.
exportzeeuw (5-2-2023 om 09:31)
klinieken blijven sluiten "dan lost het probleem zich vanzelf op"?
Cookie-instellingen beheren