Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Accommodatie zinkt in jachthaven van Breskens

Toegevoegd: 05-02-2023, 09.47 uur
Door: Reinoud Hiemstra

BRESKENS - In de jachthaven van Breskens aan de Oosthavendam is zondagmorgen een (douche)accommodatie gezonken. Meerdere hulpverleningsvoertuigen hebben geprobeerd het gebouw te redden.


Rond 09.00 uur werd er alarm geslagen. De brandweer ging met een hoogwerker en twee blusvoertuigen met spoed ter plaatse. Ook de reddingboot Zeemanshoop uit Breskens is opgeroepen op hulp te verlenen. "Er zijn geen mensen of dieren bij betrokken geraakt", zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland. 

De brandweerlieden zijn enige tijd bezig geweest met het leegpompen van het gebouw. Dit hielp echter niet, want het water stroomde op diverse plaatsen naar binnen. Door het incident is er een kleine hoeveelheid rioleringswater in de jachthaven beland.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren