Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Handhavers herenigen paard met ruiter in Dishoek

Toegevoegd: 05-02-2023, 14.20 uur
Het paard en de ruiter maken het goed.
Het paard en de ruiter maken het goed.
© Foto: Handhavers gemeente Veere
Door: Eugène Harthoorn

DISHOEK – De handhavers van gemeente Veere hebben zaterdagmiddag een paard herenigd met de eigenaar. Beide maken het goed.


De handhavers troffen tijdens hun surveillance bij Dishoek een loslopend paard aan. Het paard droeg het halster en het zadel nodig. Een medewerker van de handhaving heeft het paard hierop meegenomen naar de dichtstbijzijnde paardenstal. Hier mocht het paard tijdelijk wachten in een stal.

De andere handhaver is ondertussen in de omgeving gaan zoeken naar de ruiter. Deze werd echter niet aangetroffen. Hierop is samen met de handhavers van gemeente Vlissingen geïnformeerd bij meerdere maneges. Deze bleken ook geen paard te missen. Na enige tijd meldde de eigenaar van het paard zich bij de handhavers. Zowel het paard als de ruiter maken het goed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RV (6-2-2023 om 09:25)
@Belastingbetaler, lekker kortzichtig antwoord... Weet jij wat er vooraf gegaan is? Misschien is de ruiter ten val gekomen of is het paard ergens van geschrokken.... Verder, keurig gehandeld door de betreffende handhaver.
Ik (6-2-2023 om 08:28)
Heel erg fijn dat ze weer bij elkaar zijn. Goed werk politie!
Belastingbetaler (6-2-2023 om 06:44)
Waarom krijg iemand met loslopende hond een boete, en zij niet? Klassenjustitie ten top.
joke (5-2-2023 om 20:14)
heerlijk dat ze weer samen zijn ,héél veel geluk weer samen .
Jtg (5-2-2023 om 15:25)
Kijk dat zijn nog eens de berichten!!! Mooi om te lezen fijne zondag.
Cookie-instellingen beheren