Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Hulpdiensten ingezet voor verward persoon in Oost-Souburg

Toegevoegd: 05-02-2023, 15.57 uur
Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – De hulpdiensten zijn zondagmiddag ingezet voor een verward persoon in Oost-Souburg. De patiënt is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.


De politie werd omstreeks 15.00 uur opgeroepen voor de persoon in psychische nood. Volgens de woordvoerder van de politie was de persoon met zijn huisraad aan het gooien. De politie kwam met vijf eenheden ter plaatse.

Omdat het slachtoffer gewond was geraakt is de rapid responder van de ambulancedienst ter plaatse gekomen. De verpleegkundige heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Hierop is ook een ambulance ter plaatse gestuurd. Deze heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen. Volgens de wijkagenten van gemeente Middelburg zal het slachtoffer naar Emergis worden gebracht voor gepaste zorg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (6-2-2023 om 08:34)
Het is heel erg als je zoiets overkomt,dat kan iedereen gebeuren. Gelukkig is er hulp dat is ook niet overal meer.
samantha (6-2-2023 om 00:18)
Wat een dwaze opvatting "zoiets" dat zijn nog altijd mensen. Als je dit niet wil moet je op linkse partijen stemmen die weer willen investeren in de zorg. Hopelijk krijgt de persoon blijvende hulp.
Jan (5-2-2023 om 20:18)
@Keesi, Hopelijk kom je zulke dingen niet tegen in je naaste familie. Wanhoop, onbegrip, hopeloosheid, hulpeloosheid vul maar in. mocht het mij gebeurden, dan hoop ik dat ik de hulp krijg die ik nodig heb.
Joris (5-2-2023 om 18:50)
Aan al mijn collega's die bij dit bericht aan mij denken wil ik zeggen 'ik was het niet'. Morgen ben ik gewoon op het werk om jullie op stang te jagen.
Keesi (5-2-2023 om 17:39)
Ik ben er ook tegen dat zoiets in je straat woont...er lopen er steeds meer. Zie ze liever in een instantie het thuis zijn is geen goede oplossing wat moet een buurt nou met een overlast gever terwijl Je je rust wil
Cookie-instellingen beheren