Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking en regen
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 342 km

Meerdere WOK-meldingen uitgedeeld aan bromfietsers in Middelburg

Toegevoegd: 05-02-2023, 22.36 uur
Meerdere WOK-meldingen uitgedeeld aan bromfietsers in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De wijkagent van Middelburg is zondag meerdere keren bezig geweest met snor/bromfietsers. Meerdere bestuurders kregen een Wachten Op Keuren ( WOK) melding.


In de loop van de middag trok een snorfietser de aandacht van de motoragent. Hij reed volgens de agent opvallend en gevaarlijk. Nadat de bestuurder staande werd gehouden, moest hij zijn voertuig afgeven voor een controle op de rollerbank. Daar bleek dat de snorfiets 49 km/uur reed. De bestuurder heeft een WOK-melding en een proces-verbaal meegekregen naar huis.

Enige tijd later sloeg een snorfietser op de vlucht voor agenten. Na een korte achtervolging werd de bestuurder staande gehouden. De bestuurder heeft een bekeuring gekregen voor het rijden zonder helm. Daarnaast is hij bekeurd voor het negeren van een stopteken en heeft hij een WOK-melding ontvangen.

In de loop van de avond werd een gestolen bromfiets aangetroffen. Het gaat om een groene bromfiets. De politie zal contact opnemen met de aangever van de diefstal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Liesje (6-2-2023 om 18:04)
Er zijn er genoeg die niet op een rails hebben. ... rakelings of niet op zij gaan om te passeren. Tegenwoordig doen ze dat ook veel op de e bike... hebben ze geen besef van afstand
Michiel polderman (6-2-2023 om 17:59)
De wijkagent. Ooit in het leven geroepen om aanspreekpunt te zijn in de wijk, om te weten wat er speelde. Om te bemiddelen bij burenruzies om het verhaal te kennen achter de culturen. Helaas nu druk bezig met nutteloos opgevoerde brommertjes te controleren. Want deze wijkagent bleek een flitsagent te zijn. Helaas, laat deze agent dan maar naast de snelweg flitsen als dat zijn prioriteiten zijn.
Cookie-instellingen beheren