Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking en regen
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 342 km

Automobilist ramt geparkeerde auto’s in Zuidzande

Toegevoegd: 06-02-2023, 09.36 uur
De bestuurder raakte gewond bij het ongeval.
De bestuurder raakte gewond bij het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

ZUIDZANDE - Een persoon is gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Mariastraat in Zuidzande. Meerdere auto's raakten beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 08.20 uur ter hoogte van tankstation Tinq. Door onbekende oorzaak kwam de bestuurder tegen geparkeerde auto's tot stilstand. Hierbij werd ook een vuilcontainer geraakt. 

De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf VaRaMo is ter plaatse gekomen om twee voertuigen mee te nemen. De politie heeft de betrokken partijen geholpen bij het invullen van de schade formulieren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren