Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 281 km

Politie zoekt inbreker en deelt beelden

Toegevoegd: 06-02-2023, 12.01 uur
De politie is op zoek naar deze man.
De politie is op zoek naar deze man.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar een persoon die er van verdacht wordt meerdere inbraken te hebben gepleegd in Oost-Souburg en Vlissingen. De politie heeft camerabeelden gedeeld.


De verdachte zou eind 2022 onder andere in woningen aan de Margrietlaan en de Hogeweg in Vlissingen hebben ingebroken. Ook een woning aan het Oranjeplein in Oost-Souburg werd door de verdachte doorzocht. "Op de beelden is een vrij lange man te zien met een licht getinte huid en smal tot normaal postuur. Hij had kort, donker haar en droeg een blauwe spijkerbroek met een zwarte riem", laat de politie weten.

Bij de woninginbraak aan de Hogeweg droeg de man schoenen van het merk Nike, voorzien van een geel logo. Ook droeg hij een muts. Bij de twee andere inbraken droeg de man donkere schoenen.

De politie is op zoek naar mensen die weten wie deze man is of een vermoeden hebben wie dit is. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
IND (10-2-2023 om 16:07)
Ind @Wallie en zo begaafd zit dit gozer er nu ook niet uit IQ... Onder de 75
Wallie (7-2-2023 om 14:12)
We zijn 6 weken verder..... Als dit soort beelden nu eens direct dezelfde of andere dag getoond worden, dan kunnen mensen zich misschien nog herinneren of ze dit sujet gezien hebben en waar.
Drica (7-2-2023 om 08:44)
Mijn gevoel zegt mij dat deze figuur behalve het inbrekers DNA ook nog een motorische stoornis heeft. zijn houding en loop zijn niet normaal. Ik hoop dat hij gauw wordt gevonden want zoiemand wil je toch niet tegen hhet lijf lopen in je huis?
mosselman (7-2-2023 om 05:12)
dat is DJ de Mosselman
Sws (6-2-2023 om 21:43)
@Rien klopt hij kijkt alsof hij moet kakken waarschijnlijk zocht hij wat toiletpapier tijdens dit ongewenste huisbezoek lijfstraf geven, of zoals ze vroeger in Antwerpen op plein deden hand eraf hakken en weggooien daar komt ook de naam (H)antwerpen vandaan tip!
R (6-2-2023 om 21:18)
Die kin lijkt n beetje op de Daltons van Lucky luck
Cookie-instellingen beheren