Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking en regen
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 305 km

Invalidevoertuig belandt op zijn kant bij Axel

Toegevoegd: 07-02-2023, 09.31 uur
Door: Reinoud Hiemstra

AXEL - Op een fietspad langs de Langeweg (N258) bij Axel is vanmorgen een invalidevoertuig op zijn kant beland. De bestuurster moest mee naar het ziekenhuis voor controle.


De hulpdiensten werden rond 07.30 uur opgeroepen voor een ongeval aan de Langeweg (N258) bij Axel. Bij aankomst bleek het te gaan om een invalidevoertuig wat op zijn zijkant tegen een verkeersbord tot stilstand was gekomen. De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nagekeken waarna zij naar het ziekenhuis werd gebracht voor controle.

De vrouw reed over de parallelweg van de Langeweg (N258) richting Axel en kwam door onbekende oorzaak in botsing met een wegmarkeringsbord. Vervolgens is het voertuig op zijn kant tegen een verkeersbord tot stilstand gekomen. De provincie kwam ter plaatse om de ongevalslocatie veilig te stellen.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft het invalidevoertuig weer op zijn wielen gezet en afgesleept.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rijbewijs (23-2-2023 om 07:23)
Gelijk bevoegdheid bestuurder intrekken, levensgevaarlijk die karretjes.
john (7-2-2023 om 11:01)
Bevroren ramen ??
fietser (7-2-2023 om 10:05)
Gladheid en deze autootjes liggen snel omver. Beterschap aan de bestuurster. Zie haar regelmatig rijden.
Cookie-instellingen beheren