Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Inbraak bij apotheek in Vlissingen, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 07-02-2023, 11.03 uur
Het beeldje werd gebruikt om een ruit in te gooien.
Het beeldje werd gebruikt om een ruit in te gooien.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - De politie zoekt getuigen van een inbraak die in de nacht van maandag op dinsdag heeft plaatsgevonden bij een apotheek aan de Dreesstraat in Vlissingen. Hierbij werd een ruit ingegooid.


De politie zoekt de eigenaar van een beeldje wat gebruikt is bij de inbraak aan de Dreesstraat. Het bruine stenen beeldje is gebruikt om een ruit in te gooien bij de apotheek om zo toegang te krijgen tot het pand. Wat er gestolen is, is niet bekend.

"Heeft u informatie, of mist u het beeldje? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844", vraagt de politie. Ook kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren