Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Politie houdt verkeerscontrole aan Schietbaan in Middelburg

Toegevoegd: 07-02-2023, 16.16 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Aan de Schietbaan in Middelburg heeft de politie dinsdagmiddag een algemene verkeerscontrole gehouden. Verschillende voertuigen werden van de weg gehaald.


Bij de verkeerscontrole, waarbij onder meer de belastingdienst aanwezig was, werden verschillende voertuigen door de politie van de weg gehaald. De afdeling handhaving van de gemeende Middelburg was ook aanwezig om de politie te ondersteunen. De politie controleerde onder andere of de documenten van de bestuurders en hun voertuigen op orde waren, maar ook de lading van bestelbussen werd gecontroleerd. Tevens werd er bij de controle gelet op de technische staat van het voertuig. 

De politie maakte onder andere gebruik van motoren om de voertuigen van de weg te halen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (7-2-2023 om 20:27)
Waar blijft de controle in de avonduren begin A58, Sloeweg, Nieuwe Vlissingseweg, Rooseveltlaan? Daar waar de straatracers met knallende uitlaten hun wedstrijden houden. Vermoed dat werkbusjes controleren een makkelijker verdienmodel is dan de echte aso's, vaak hetzelfde type, eruit pikken op de racebaan. Dan wordt gauw de 'ethnisch profileren' kaart getrokken.
Cookie-instellingen beheren