Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking en regen
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 258 km

Snelheidscontrole door politie in Terneuzen

Toegevoegd: 07-02-2023, 16.45 uur
Snelheidscontrole door politie in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Door de politie is op de Guido Gezellestraat in Terneuzen een snelheidscontrole gehouden. Door inzet van een lasergun zijn meerdere overtreders betrapt op een te hoge snelheid.


"In de korte periode van de controle werden er in totaal zes bestuurders betrapt die met meer dan 30 kilometer per uur te hard reden. De processen-verbaal zullen door de officier van justitie worden opgestuurd", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Truus (8-2-2023 om 05:20)
Zullen ze daar vaker in die straat moeten doen…
optimist (7-2-2023 om 18:52)
Deden ze dat in Zoutelande ook maar eens, want daar loopt het de spuigaten uit. Veel en veel te hard rijden, geen voorrang geven, links van de vluchtheuvel rijden enzovoort. Nooit geen handhaving te zien!
Daniëlle (7-2-2023 om 18:18)
Nu hopen dat ze dit is in de avond of s'nachts gaan doen op deze racebaan.
Cookie-instellingen beheren