Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse vertraging op 1e Deltaweg (N256) door ongeval bij Colijnsplaat

Toegevoegd: 07-02-2023, 18.12 uur
Door: Eugène Harthoorn

COLIJNSPLAAT – Bij een ongeval op de 1e Deltaweg (N256) bij Colijnsplaat zijn dinsdagmiddag twee personen gewond geraakt. Door het ongeval is het verkeer in beide richtingen gestremd.


Het ongeval werd omstreeks 17.30 uur op de Zeelandbrug gemeld. Volgens meerdere melders zou het ongeval met een flinke klap gepaard zijn geweest en zou een inzittende mogelijk bekneld wezen. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Daar bleek dat twee voertuigen tegen elkaar waren aangereden. Er was niemand bekneld.

De personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Beide slachtoffers zijn door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis voor controle. Volgens de woordvoerder van de politie leek het letsel mee te vallen. De beide rijbanen zijn afgesloten en de slagbomen van de Zeelandbrug zijn neer, zo meldt dezelfde woordvoerder. De Provincie laat weten dat de stremming tot 20.30 uur zal duren.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JackRussell (7-2-2023 om 21:38)
Denk niet dat snelheid een rol heeft gespeeld,er is op de zeelandbrug trajectcontrole. Lijkt mij meer een gevalletje telefoon en dan op de andere weghelft terecht komen.
Zeeuw (7-2-2023 om 21:20)
@Jimmy Hendriks : Het kan aan mij liggen, maar heb het idee dat juist bij 4 balans, mensen nog meer gas gaan geven. En het ligt dus niet aan de weg, maar aan de mensen op de weg. Afleiding in het verkeer is niet alleen telefoon, je radio verzetten of verwarming aan, is al afleiding genoeg om iets te veroorzaken
Arie (7-2-2023 om 21:06)
@ Joris, Heel goed verwoord!! Waarschijnlijk is hier ook ingehaald, wat op de brug ook niet mag.( auto's zijn beide aan de voorzijde totaal los )
Arnold (7-2-2023 om 20:40)
@ Jimmy Hendriks, Tuurlijk, we gaan alle wegen waar een stel idioten als gekken wens te rijden 4-baans maken. Enne, als je de foto beter bekijkt, zie je dat het op de brug is. Die ook maar meteen 4-baans maken? En op de brug is al traject-controle.
Joris (7-2-2023 om 20:21)
@Jimmy Hendriks: Niet de weg is onveilig, sommige lieden die er gebruik van maken wel. Die lui keihard aanpakken, op een vierbaansweg met trajectcontrole zullen ze het ook niet rustig aan doen. Sommigen willen na een werkdag de frustratie van zich af rijden met dit tot gevolg. Willen op de A58, wel vierbaans, vaak dwars door mijn autootje heen ook al rij ik 100. Zielig volk is het.
Jimmy Hendriks (7-2-2023 om 20:01)
Sterkte voor t slachtoffer en een oproep aan de provincie eens echt wat te gaan doen aan deze weg. Zoveelste ongeluk!!! 4 baans maken en volledige trajectcontrole kan wellicht nog eens helpen om mensen t dimmen
Cookie-instellingen beheren