Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Uitslaande dakbrand aan de Noordstraat Walsoorden

Toegevoegd: 07-02-2023, 20.47 uur
Door: Eugène Harthoorn

WALSOORDEN – Bij een vrijstaande woning aan de Noordstraat in Walsoorden is dinsdagavond brand uitgebroken. Er werd opgeschaald naar een middelbrand.


De brandweerlieden van de brandweerposten Vogelwaarde, Hulst en Kloosterzande werden omstreeks 20.30 uur met spoed naar de vrijstaande woning toegestuurd. Volgens de woordvoerder van Veiligheidsregio Zeeland is de brand ontstaan in een schoorsteen en uitgebreid naar het dak. De brand zou uitslaand zijn.

De bewoners zijn door een centralist aangezegd de woning te verlaten. De brandweerlieden hebben bij het bestrijden van de brand sloopwerkzaamheden aan het plafond moeten uitvoeren. Stichting Salvage is opgeroepen voor de ondersteuning bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren