Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Opnieuw gaslekkage naast brandweerkazerne 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 07-02-2023, 21.08 uur
De lekkage is door de brandweerlieden provisorisch gedicht.
De lekkage is door de brandweerlieden provisorisch gedicht.
© Foto: Brandweer ‘s-Gravenpolder
Door: Eugène Harthoorn

’S-GRAVENPOLDER – De brandweerlieden van brandweerpost ’s-Gravenpolder hebben dinsdagmorgen een gaslekkage bij hun kazerne gedicht. DNWG is ter plaatse gekomen.


De brandweerlieden werden omstreeks 10.55 uur opgeroepen voor een melding van een gaslekkage aan de Goessestraatweg in ’s-Gravenpolder. De brandweerlieden hadden niet zo een lange aanrijtijd, want de lekkage bevond zich naast de kazerne.

Ter plaatse aangekomen, bleek dat wederom er sprake was van werkzaamheden aan de glasvezel. Bij het gebruiken van een kleine graafmachine was een gasleiding beschadigd. De spuitgasten hebben het lek tijdelijk gedicht en de situatie veiliggesteld. Een medewerker van DNWG is ter plaatse gekomen om het lek vakkundig te dichten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
karel (8-2-2023 om 19:24)
azijn zeikers . kijk eens hoeveel meters die mannen graven. en hoeveel rommel er van dnwg .in de grond ligt. dan valt de schade best mee. petje af voor die mannen.
bram goeree (8-2-2023 om 13:46)
dit hoor ''''''''9de'0 je overal waar ze met die glasvezel aan het werk waren .spreken geen Nederlands ,kijken nergens naar dus vandaar die vele beschadigingen .hier in Zeeuws-Vlaanderen was het niet anders .maar ja het zal wel zo goedkoop mogelijk moeten he
Arthur (8-2-2023 om 13:17)
Goedkoop personeel uit Oostbloklanden die de Nederlandse taal niet machtig zijn, laat staan dat ze aan een klik-melding denken.
Ja-Ja (8-2-2023 om 08:33)
Vroeger ,ja vroeger kwam dat haast nooit voor. De reden?toen stond je met je schop[pannetje]in de gleuf[veur] met de hand te graven. Schuin stond je dan in En kabels enz. werden getrokken , met de hand . Dit is ook de rede dat mijn rug verdraaid en versleten is. Oja, het is +/-55jaar geleden. En als stuwadoor in de Rotterdam met zware zakken onderdeks deze stouwen.Nu containers. Alle werkzaamheden kwamen als echte werkers op je rug aan.Zeker bij al mijn bazen.Vanaf 16 jarige. Gelukkig is het voor de piepers nu veel beter. En nu wil de politiek zoveel oudjes[lagere klasse] ruimen,desnoods met een prik.
Jos (8-2-2023 om 07:50)
Het is te gek voor woorden hoeveel schade er ontstaat door de aanleg van glasvezel. Je weet dat er leidingen in de grond liggen dus gebruik een mannetje om voor te steken als je met een minikraantje gaat graven. Leuk dat ze meters moeten maken maar kijk eens wat de bijkomende schade is ......
Cookie-instellingen beheren