Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissingers opgepakt bij vechtpartij Zeilmarkt

Toegevoegd: 08-02-2023, 09.36 uur
Vlissingers opgepakt bij vechtpartij Zeilmarkt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft dinsdagavond in Vlissingen twee verdachten aangehouden die bij een vechtpartij op de Zeilmarkt in Vlissingen verzet pleegden tegen de agenten. Er werd ook geprobeerd om een agent te mishandelen.


De politie reageerde dinsdagavond rond 21.30 uur op een melding van een vechtpartij tussen een groep mensen in een restaurant aan de Zeilmarkt. Hierbij zouden ook vernielingen zijn gepleegd.

De politie hield twee verdachten, een 24-jarige en een 20-jarige verdachte uit Vlissingen, aan wegens mishandeling en belediging van agenten. De 20-jarige verdachte werd ook aangehouden voor openbare dronkenschap. De 24-jarige man werd ook aangehouden voor poging zware mishandeling van een agent. De verdachten zitten vast voor nader onderzoek.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (8-2-2023 om 13:45)
Van mij mag een agent best gericht schieten op dit soort vuilnis. Hoe minder van dit gajes hoe beter voor Vlissingen.
bram goeree (8-2-2023 om 13:41)
dit zijn bijna ''bejaarde '' misdaadplegers 20 en 24 jaar .meestal wanneer er zoiets gebeurd zijn ze de laatste een stuk jonger .sterkte voor de gewonde agent en andere hulpverleners .straffen nog veel te laag vandaar dat dit maar door gaat
bruine Beer (8-2-2023 om 12:51)
Dit zijn rioolratten opruimen die handel ,die verpesten alles voor de samenleving,en allemaal nietsnutten die te lui zijn om te werken,veel geluk met dat spul.
Jaap (8-2-2023 om 11:05)
Dit is helaas het Vlissingen anno 2023 met een fors bestand aan uitschot, maar ook op andere plaatsen in de provincie zijn steeds meer rotte plekken, ontstaan door het falende gedoogbeleid van gemeenten, woningcorporaties, politie enz. Ga eens met elkaar rond de tafel en pak de problemen eens aan, doe eens meer aan preventie en loop niet eeuwig achter de feiten aan. Graag wakker worden en actie.
Johan (8-2-2023 om 10:29)
@Vlissinger: Alle mensen die worden "binnengelaten" zijn in de regel mensen met een buitenlands paspoort en zij zullen hier nooit de dienstplicht kunnen vervullen. Die is er alleen voor Nederlanders.
Joost (8-2-2023 om 10:16)
Ga je even een hapje eten........daar zit toch niemand op te wachten, zulke agressieve idioten??! 20 en 24 oud.... Ben benieuwd uit welke TOKKIE familie dit soort gasten komen
Cookie-instellingen beheren