Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Vlissingers opgepakt bij vechtpartij Zeilmarkt

Toegevoegd: 08-02-2023, 09.36 uur
Vlissingers opgepakt bij vechtpartij Zeilmarkt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft dinsdagavond in Vlissingen twee verdachten aangehouden die bij een vechtpartij op de Zeilmarkt in Vlissingen verzet pleegden tegen de agenten. Er werd ook geprobeerd om een agent te mishandelen.


De politie reageerde dinsdagavond rond 21.30 uur op een melding van een vechtpartij tussen een groep mensen in een restaurant aan de Zeilmarkt. Hierbij zouden ook vernielingen zijn gepleegd.

De politie hield twee verdachten, een 24-jarige en een 20-jarige verdachte uit Vlissingen, aan wegens mishandeling en belediging van agenten. De 20-jarige verdachte werd ook aangehouden voor openbare dronkenschap. De 24-jarige man werd ook aangehouden voor poging zware mishandeling van een agent. De verdachten zitten vast voor nader onderzoek.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (8-2-2023 om 23:45)
Waarom zou je geen agent mollen? Je komt er toch met een taakstraf vanaf. En als oom agent zijn wapen pakt gaat hij achter de tralies. De enige tokkies zijn de rechters in Nederland.
Jac (8-2-2023 om 20:26)
"We gaan vooruit", deze keer geen messen gebruikt.... zei hij sarcastisch.....
Johan (8-2-2023 om 16:09)
@Frenkie: Mensen met een Nederlands paspoort hoef je niet binnen te laten, die kunnen vrij in- en uitlopen. Ik reageerde op Vlissinger die de dienstplicht voorstelde maar die geldt hier niet voor buitenlanders dus vandaar mijn reactie. Geen idee trouwens of de vechtersbazen Nederlanders zijn of niet.
frenkie (8-2-2023 om 15:22)
@johan @mijnmening Waar lezen jullie dat dit mensen met een buitenlands paspoort zijn die "binnengelaten zijn" ?
een inwoner (8-2-2023 om 15:19)
Helemaal eens met vlissinger .
Mijn mening (8-2-2023 om 13:49)
@johan. Dit is hun thuisland dus andere nationaliteit in de kliko lijkt mij. Ze maken een keuze om hier te wonen dus aanpassen en meedoen of vertrekken. Helaas zitten ze in het land van herkomst ook niet meer op dit volk te wachten. Dit is gewoon hoe de gemiddelde Hollander er over denkt.
Cookie-instellingen beheren