Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Meerdere boetes uitgedeeld bij verkeerscontrole Middelburg

Toegevoegd: 08-02-2023, 12.54 uur
De politie controleerde meerdere automobilisten.
De politie controleerde meerdere automobilisten.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij de controle die gisteren op de Schietbaan in Middelburg plaatsvond, zijn meerdere bekeuringen uitgedeeld. De politie werkte samen met de Belastingdienst.


Twee personen kregen een bekeuring voor het vasthouden van een mobiele telefoon terwijl zij aan het rijden waren. Vier bestuurders zijn bekeurd voor het niet op eerste vordering tonen van een rijbewijs. Eén persoon heeft een boete gekregen omdat hij zonder rijbewijs reed. Een andere automobilist bleek nog een boete open te hebben staan van meer dan 500 euro.

Eén automobilist is geverbaliseerd voor het rijden met uitstekende delen. Bij controle bleek een andere bestuurder onder invloed van alcohol te rijden. Hij blies 445 Ug/l. De bestuurder heeft een bekeuring gekregen. De agenten schreven voor een ander persoon een bekeuring uit omdat deze 30 km/uur te hard reed. Ook betrapten de agenten een bestuurder die het rode licht negeerde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timo (8-2-2023 om 15:16)
@Arthur, dat doen ze ook wel. Deze controles zijn ook nodig om de weg-criminelen te pakken.
Arthur (8-2-2023 om 13:10)
De politie kan beter tijd en aandacht investeren in het vangen van echte boeven i.p.v. werkende mensen het leven zuur te maken.
Cookie-instellingen beheren