Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere boetes uitgedeeld bij verkeerscontrole Middelburg

Toegevoegd: 08-02-2023, 12.54 uur
De politie controleerde meerdere automobilisten.
De politie controleerde meerdere automobilisten.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij de controle die gisteren op de Schietbaan in Middelburg plaatsvond, zijn meerdere bekeuringen uitgedeeld. De politie werkte samen met de Belastingdienst.


Twee personen kregen een bekeuring voor het vasthouden van een mobiele telefoon terwijl zij aan het rijden waren. Vier bestuurders zijn bekeurd voor het niet op eerste vordering tonen van een rijbewijs. Eén persoon heeft een boete gekregen omdat hij zonder rijbewijs reed. Een andere automobilist bleek nog een boete open te hebben staan van meer dan 500 euro.

Eén automobilist is geverbaliseerd voor het rijden met uitstekende delen. Bij controle bleek een andere bestuurder onder invloed van alcohol te rijden. Hij blies 445 Ug/l. De bestuurder heeft een bekeuring gekregen. De agenten schreven voor een ander persoon een bekeuring uit omdat deze 30 km/uur te hard reed. Ook betrapten de agenten een bestuurder die het rode licht negeerde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (8-2-2023 om 18:19)
@Arthur is oke holler voller @R Politie is er voor je veiligheid zoals @Timo zegt worden de èchte [email protected] hier aangepakt!
Michel (8-2-2023 om 18:16)
@Arthur, als deze werkende mensen ( al hoewel geen van deze mensen aan het werk was) hun gezonde verstand hadden gebruikt dan hadden ze geen bekeuring gekregen.
Emergo (8-2-2023 om 16:20)
Dan moeten de echte boeven wel even melden dat ze en waar ze bezig zijn. Of op de hoek van ieder straat een agent plaatsen. Overigens: voor mij zijn verkeersdeelnemers die zich nergens iets van aantrekken ook boeven. NB Het aantal doden in het verkeer bedraagt jaarlijks tussen de 550 en 600. Het aantal gewonden nog even buiten beschouwing laten.
R (8-2-2023 om 16:19)
@Arthur , stoere praat totdat iemand met een telefoon in zn hand een gezinslid van jou dood rijd.
mar (8-2-2023 om 15:44)
@Arthur, dit is een verkeersafdeling in samenwerking met bijv. douane en belastingdienst, die hoeven geen boeven te vangen.
R (8-2-2023 om 15:32)
@Arthur, netjes gezegd en helemaal mee eens, als je ze echt nodig hebt zijn ze er niet, maar wel dit soort dingen doen met een berg volk
Cookie-instellingen beheren