Weerbericht:
Zonnig, morgen in het (uiterste) noorden ook bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

120 Uur taakstraf geëist vanwege mishandeling met dood als gevolg Goes

Toegevoegd: 08-02-2023, 19.25 uur
120 Uur taakstraf geëist vanwege mishandeling met dood als gevolg Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De Officier van Justitie in Middelburg heeft woensdag tegen de 39-jarige B. S. uit Goes een taakstraf van 120 uur geëist. De Goesenaar wordt verdacht van mishandeling met de dood als gevolg.


Zowel B. als het latere 74-jarige slachtoffer bevonden zich  eind november 2020 in een apotheek in Goes en het zoontje van B. zou zich overlastgevend hebben gedragen. Onder meer zou hij tegen de bejaarde man zijn gebotst. Die werd het gedrag van het ventje vermoedelijk een beetje beu en zou de jongen twee klappen hebben gegeven.

B. wilde een mogelijk derde klap verhinderen en kwam tussenbeide. Daarbij zou hij de oude man een duw hebben gegeven, waardoor ze beiden op de grond vielen. De man liep daarbij een gebroken heup op en werd enkele dagen daarna geopereerd. Door complicaties kwam hij kort na de operatie te overlijden.

De rechtbank doet op 22 februari uitspraak in deze zaak.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andee (8-2-2023 om 23:38)
@oke @Moeder.... Dus een oude vreemde man je kind een mep laten geven (tot 2x toe zelfs) is wel goed? Ik ken mensen die die vent de apotheek doorgemept zou hebben. Maar goed. Ik ben er net als jullie niet bijgeweest en de rechter kent de feiten beter dan wij die kennen.
JB (8-2-2023 om 23:22)
@ oke: je kan het ook omdraaien: die oude man begon met het slaan van die jongen (het zoontje dus);
Anon (8-2-2023 om 23:08)
Dat leest u goed, maffe wereld waarin wij leven he? En nog blijven de geleerde zich afvragen waarom het geweld en crimineel gedrag zo blijft stijgen. Een brave burger zijn heeft echt geen voordelen meer.
oke (8-2-2023 om 21:10)
Gewoon een grote straf geven, je valt geen oude mensen aan of lastig. Dit is belachelijk.
een Moeder (8-2-2023 om 19:59)
EEn taakstraf van 120 uur?? lees ik dat goed??
Cookie-instellingen beheren