Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Stapel pallets in brand Eendragtweg Zaamslag

Toegevoegd: 08-02-2023, 20.17 uur
Door: Reinoud Hiemstra

ZAAMSLAG - Aan de Eendragtweg in Zaamslag is op woensdagavond brand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar een middelbrand.


Omstreeks 20.00 uur werd er melding gemaakt van de brand. Meerdere eenheden van de brandweer uit Terneuzen rukten met spoed uit. Er staat een stapel pallets bij een bedrijf in brand. "Er is geen risico op overslag naar bebouwing of omgeving, wel vliegvuur dus voor de zekerheid opgeschaald naar middelbrand door brandweer", zo laat de Veiligheidsregio Zeeland weten.

Omstreeks 20.30 uur werd het sein 'brand meester' gegeven. De brand was snel onder controle. Wel is de brandweer nog aan het nablussen, waarna de eenheden terug naar de kazerne zullen gaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (9-2-2023 om 17:27)
Dat had de buurman toch wel even kunnen blussen :-)
Cookie-instellingen beheren