Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Geweldsincident tussen twee personen Oranjeplein Oost-Souburg

Toegevoegd: 08-02-2023, 20.35 uur
Geweldsincident tussen twee personen Oranjeplein Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

OOST-SOUBURG - Op het Oranjeplein in Oost-Souburg heeft woensdagmiddag een geweldsincident plaatsgevonden. Er worden getuigen gezocht.


"Omstreeks 12.00 heeft er een handgemeen tussen twee personen plaatsgevonden", aldus een woordvoerder van de politie. Hierbij was niemand gewond geraakt. Wel is er aangifte gedaan volgens dezelfde woordvoerder.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u het voorval zien gebeuren of heeft u meer informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (9-2-2023 om 14:23)
@Harry het ligt er geheel aan wat de getuigen hebben verklaard en in welke relatie zij tot jou staan. De politie moet feitelijkheden hebben om een bepaald artikel ten laste te kunnen leggen. Dus juridisch onderbouwd. De elementen en de bestanddelen van het artikel moeten juridisch onderbouwd zijn. Als niet wordt de zaak geseponeerd onder sepot 123
Jaap (9-2-2023 om 11:45)
Het niveau van Souburg stijgt met de dag.
Emergo (9-2-2023 om 11:09)
@Harry Je hebt werkelijk geen idee hoe een bananenrepubliek eruit ziet.
harry (9-2-2023 om 09:03)
Bespaar uzelf de moeite. De politie en vooral justitie doen hier echt helemaal niets mee. Voorbeelden ten over. Ik zelf heb ook eens zo iets aan de hand gehad met iemand wat achteraf bleek een draaideurcrimineel en een strafblad van hier tot Tokio met oa geweldsdelicten en overvallen. Aangifte gedaan, 2 getuigen erbij. En meneer werd wel opgepakt, maar later niet veroordeeld wegens gebrek aan bewijs. Wat een bananenrepubliek toch dat Nederland.
Cookie-instellingen beheren