Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 146 km

Caravan in brand op camping bij Renesse

Toegevoegd: 09-02-2023, 01.43 uur
De caravan brandde volledig uit.
De caravan brandde volledig uit.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

RENESSE - Aan de Hoogenboomlaan in Renesse is in de nacht van woensdag op donderdag brand uitgebroken in een stacaravan. De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen.


De caravanbrand werd rond 01.30 uur gemeld. Vanwege de locatie en de mogelijkheid tot waterwinning werd direct opgeschaald naar middelbrand, waarna meerdere blusvoertuigen en een waterwagen zijn gealarmeerd.

"Blusvoertuigen van post Renesse en Burgh-Haamstede zijn ter plaatse", aldus de Veiligheidsregio Zeeland. Zij hebben de brand geblust. Circa een uur na de melding gaf de Officier van Dienst het sein brand meester. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De stacaravan is volledig uitgebrand. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren