Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 77 km

Twee inbrekers op heterdaad betrapt in Bruinisse

Toegevoegd: 09-02-2023, 19.02 uur
Twee inbrekers op heterdaad betrapt in Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE – De politie heeft twee verdachten op heterdaad kunnen aanhouden in Bruinisse. De personen worden verdacht van inbraak.


De politie kreeg in de loop van de middag de melding binnen dat er twee personen in een vakantiewoning in Bruinisse waren. Zij hoorden daar niet thuis. De twee personen hadden hierbij het raam van de schuifpui van de vakantiewoning vernield.

Met behulp van meerdere getuigen, kon de politie kort daarop de twee verdachten aanhouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (10-2-2023 om 17:04)
Hoop ik ook @Ik alleen als we gaan doen wat @Daniel zegt zit jezelf ookzo achter slot en grendel benik bang voor met alle respect
Daniel (10-2-2023 om 15:01)
Kijk je mag uiteraard niet etnisch profileren, Maar ik denk denk toch dat we het in de Finse hoek moeten zoeken? Als sluit ik onze vriendelijke oostblok vrienden ook niet uit. Als het mij zou overkomen kan ik je verzekeren dat ik je helemaal naar de touwt*fus sla. Fijne weekend allemaal!
Ik (10-2-2023 om 08:13)
Goed werk gedaan en ze mogen nu een tijdje brommen hoop ik.
Cookie-instellingen beheren