Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

48-Jarige vrouw met blauw oog gezocht in Vlissingen

Toegevoegd: 09-02-2023, 22.11 uur
48-Jarige vrouw met blauw oog gezocht in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie is in Vlissingen op zoek naar een 48-jarige vrouw met een blauw oog. Tips over de mogelijke verblijfplaats van de vrouw kunnen gemeld worden bij de politie via 112.


De politie deelde halverwege de avond via burgernet een oproep om uit te kijken naar de vrouw. De vermiste is 48 jaar oud en heeft een licht getinte huidskleur. Opvallend is haar blauwe oog.

Op het moment van de vermissing droeg de vrouw een groene jas en een zwart-witte blouse. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van de vrouw kan gebeld worden naar 112.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dirk (13-2-2023 om 23:28)
@john Begrijpend lezen staat MET Blauw oog.... dus iemand met een blauw oog toegedaan door een klap of een val bijvoorbeeld...
John (10-2-2023 om 08:44)
Een oog blauw en de andere ? of heeft de vrouw een klap in het gezicht gehad. Niet echt duidelijk wat bedoeld wordt
Cookie-instellingen beheren