Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controles in gemeente Sluis wegens klachten

Toegevoegd: 10-02-2023, 10.39 uur
Controles in gemeente Sluis wegens klachten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

SCHOONDIJKE - Naar aanleiding van klachten uit verschillende buurten in de gemeente Sluis hebben agenten donderdag meerdere controles gehouden. Hierbij zijn verschillende overtredingen geconstateerd.


Op de Middenweg in Schoondijke werd een personenauto in beslag genomen. De bestuurder hiervan, een 25-jarige man uit Groede, had een rij-ontzegging en was al vaker betrapt op het rijden met een ontzegging. "Op diezelfde plek betrapten de agenten nog een man van 21 jaar die in zijn auto reed terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt", aldus de politie.

Verder werden er tijdens de controles bekeuringen uitgeschreven voor het niet handsfree bellen, het overschrijden van de maximum snelheid, inhalen over een doorgetrokken streep, rijden met een gladde band, het niet verlenen van voorrang en een verlopen APK.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (10-2-2023 om 16:58)
En dat wist de politie niet, wat er rond rijd hier in West Zeeuws Vlaanderen….topje van de ijsberg!
sat (10-2-2023 om 15:24)
Begrijp niet gelijk auto in beslag zonder of ingetrokken rijbewijs ongeacht van wie de auto is dit niet wordt gedaan Moeten er eerst doden vallen voor een reactie zit ook geen verzekerjng op dan
Peter f Grooten (10-2-2023 om 12:31)
Ze mogen wat vaker dit vaker doen hier in zeeland
bert kaiser (10-2-2023 om 12:02)
bij zo'n hardleers persoon gelijk de auto vernietigen ,je zal er maar iets mee krijgen, dan is zo'n persoon niet verzekerd ,en zie dan maar eens een schadevergoeding te krijgen
Cookie-instellingen beheren