Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen gezocht vernieling bushokje Domburg

Toegevoegd: 10-02-2023, 14.18 uur
De schade was aanzienlijk.
De schade was aanzienlijk.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

DOMBURG - In de nacht van 28 op 29 januari werd aan de Roosjesweg in Domburg een bushokje vernield. De schade is aanzienlijk. 


Wijkagenten van de gemeente Veere zoeken naar getuigen van het voorval. Omstreeks 02.30 uur werd het bushokje door zinloos geweld vernield. Hier is aangifte van gedaan. Er zijn diverse getuigen en camerabeelden. Inmiddels is er een onderzoek gestart De wijkagenten doen een oproep aan de verdachten die zich hieraan schuldig gemaakt hebben: "Meld jezelf!", aldus de agenten.

Heeft u iets gezien of gehoord? neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Louis (20-2-2023 om 16:38)
Mochten de daders achterhaald worden,deze meelaten helpen met het herstel van het bushokje en 2 weekenden dienstauto's laten schoonmaken.Mocht het bushokje al hersteld zijn,dan terreinen van politie en brandweer schoonvegen,2 weekenden.
Cookie-instellingen beheren