Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieheli ingezet na overval Dauwendaele Middelburg

Toegevoegd: 10-02-2023, 18.04 uur - Update: 10-02-2023, 18.40 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De politie van Middelburg is op zoek naar de dader van een winkeloverval in winkelcentrum Dauwendaele aan de Vrijlandstraat in Middelburg. Er is ook een politiehelikopter ingezet.


De man overviel omstreeks 18.00 uur een vestiging van Primera. Volgens een woordvoerder van de politie bedreigde de overvaller een winkelmedewerkster met een vuurwapen. De politie kwam na de melding met spoed ter plaatse om een onderzoek in te stellen. Rond 18.15 uur arriveerde ook een politiehelikopter. Deze zocht vervolgens in de omgeving van het winkelcentrum.

Door de politie is inmiddels ook een Burgernetbericht verstuurd met een oproep om uit te kijken naar de dader. De verdachte heeft een fors postuur en is te voet vertrokken. Op het moment van de overval droeg de overvaller een blauwe jas. Hij had verder een helm op. Mogelijk stond daarop een afbeelding van een doodskop maar de doodskop kan ook op de kleding van de overvaller hebben gestaan.

De politie roept om direct het alarmnummer 112 te bellen bij het zien van de verdachte. Mogelijk is de overvaller gewapend. Daarom vraagt de politie om de persoon niet zelf te benaderen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kankerwijk (11-2-2023 om 18:27)
Grooste stinkwijk van Zeeland
R (11-2-2023 om 08:53)
Het getuigt toch van lef mbt de overval, zeker omdat ik via de media vernomen had dat in hetzelfde pand ook een kantoor van de wijkagent zit. Na kantooruren van oom agent blijkt dus dat op eenvoudige wijze aan gratis geld en sigaretten te komen is.
Richard (11-2-2023 om 00:24)
Camera,s plaatsen in winkel centra,s is tegenwoordig een must, helaas.
Albert Vermue (10-2-2023 om 21:40)
Totaal onverwacht dit, zoiets kan de politie natuurlijk niet zien aankomen in Dauwendale. Gelukkig wel veel snorscooters zonder helm gepakt die avond.
Tja (10-2-2023 om 20:34)
Waar gebeuren zulke dingen nie @Laisa is toch helaas normaal aan het worden eigenlijk in alle grotere plaatse in Zeeland tog ofnie dan
Laïsa (10-2-2023 om 19:06)
Verrassende plek ook Dauwendaele
Cookie-instellingen beheren