Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Gewonde bij ongeval Bermweg Oost-Souburg, tegenpartij gevlucht

Toegevoegd: 10-02-2023, 21.43 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – Een fietser is vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Bermweg in Oost-Souburg. De tegenpartij is volgens omstanders gevlucht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 21.00 uur op de kruising met de Kanaalstraat in Oost-Souburg. Door nog onbekende oorzaak kwamen een bestuurder van een crossmotor en een aantal fietsers met elkaar in botsing. Hierbij kwamen beide partijen ten val. De bestuurder van de crossmotor is volgens omstanders op de vlucht geslagen.

De slachtoffers zijn door het ambulancepersoneel onderzocht en ter plaatse behandeld. De crossmotor en de fietsen raakten beschadigd bij het ongeval. De politie heeft meerdere omstanders gehoord en nog een korte zoekslag gemaakt in de omgeving van het ongeval. Hierna is door de politieagenten een gedeelte van de weg afgezet.

De politie is in de omgeving van het incident met politiehonden aan het zoeken naar de bestuurder. Er zal ook onderzoek worden gedaan naar het ongeval. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (12-2-2023 om 16:11)
Rijden er inderdaad een paar rond op Souburg.... snoeihard aanpakken en minimaal bestraffen voor doodslag.... rijden bewust zo rond..... en geven welwillende motorcrossers die altijd netjes op de crossbaan rijden een slechte naam....
Ikke (11-2-2023 om 21:51)
ach ja, die crossers rijden toch al tijden rond, en ook die motorscooters met afgeplakte kentekens. Politie heeft het erg druk schijnbaar.
Susanne (11-2-2023 om 09:37)
@redactie: Is zo te zien Spoorstraat, niet de Bermweg
fietser (10-2-2023 om 23:07)
Je mag met deze crossmotor niet op de openbare weg. Heeft geen verzekering. Geen verlichting. Dat wordt een stevige boete. Motor kwijt als ie 'm al niet heeft gestolen!? Tsjonge wat is er aan de hand de laatste tijd.
NietBest (10-2-2023 om 22:41)
Een crosser zonder verlichting of kenteken, wat doet die dan op de weg in het donker? Sterkte voor de fietser, en motorrijder neem je verantwoordelijkheid en meld je!
Cookie-instellingen beheren