Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Kerstbomenverbranding op het Meiveld in Middelburg

Toegevoegd: 06-01-2005, 00.32 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Op het Meiveld in Middelburg-Zuid heeft woensdagavond een kerstbomenverbranding plaatsgevonden.
 
De kerstboomverbranding was georganiseerd door wijkvereniging Zuid. Deze wijkvereniging houdt jaarlijks tal van activiteiten voor de inwoners van de wijken Veldzigt, Reijershove, de Erasmuswijk en de Magistraatwijk. 
Elk jaar worden kerstbomen ingezameld om deze te versnipperen, dit jaar werden de kerstbomen in brand gestoken, dit alles onder toeziend oog van diverse brandweerlieden van de kazerne aan de Torenweg in Middelburg-Zuid.


Het aantal kerstbomen dat was ingeleverd viel tegen maar de toeschouwers mochten niet klagen, de jeugd genoot in volle teugen van de hoge vlammen die uit de kerstbomen kwamen. 
De brandweer hoefde niet in te grijpen tijdens de verbranding, de verbranding verloop geheel naar wens van de bewoners, de wijkvereniging en de leden van de Middelburgse brandweer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren