Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte aangehouden overval winkelcentrum Dauwendaele

Toegevoegd: 11-02-2023, 09.58 uur
Een vestiging van Primera in Middelburg werd overvallen met een vuurwapen.
Een vestiging van Primera in Middelburg werd overvallen met een vuurwapen.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft het arrestatieteam van de politie een verdachte van de overval op een winkel in het winkelcentrum Dauwendaele aangehouden in Middelburg. Het betreft een 35-jarige inwoner uit dezelfde plaats.


Op vrijdagavond omstreeks 18.00 uur werd er melding gemaakt van een overval op een vestiging van de Primera in Middelburg. De overvaller bedreigde de medewerker van de winkel met een vuurwapen waarna hij op de vlucht ging. Direct zijn eenheden van de politie ter plaatse gekomen en hebben gezocht naar de verdachte. De politie verspreidde een burgernet bericht om uit te kijken naar de persoon. Ook een politiehelikopter werd ingezet tijdens de zoektocht.

In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 03.15 uur viel het arrestatieteam van de politie een flatwoning binnen in Dauwendaele. De 35-jarige bewoner werd aangehouden en vastgezet. "De recherche doet verder onderzoek naar de overval", heeft de politie laten weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (11-2-2023 om 16:22)
Laat die maar eens een tijdje zitten daarin HVB zal wel nog meer op zijn kerfstok hebben als je op deze manier aan je inkomsten moet komen ey, verloedering van onze maatschappij dit soort figuren...
Zeeuws (11-2-2023 om 14:50)
Wat een goed doordacht plan van deze sukkel. Z'n familie familie zal vast erg trots zijn op 'm.
Arthur (11-2-2023 om 11:15)
Nu nog een fopstraf van een d66 rechter omdat de dader een "moeilijke" jeugd heeft gehad en deze delinquent kan zijn gang weer gaan.
Cookie-instellingen beheren