Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Aanrijding tussen auto en scootmobiel Vlissingen

Toegevoegd: 11-02-2023, 11.04 uur
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Bij een aanrijding tussen een auto en een scootmobiel op de Bloemenlaan in Vlissingen raakte zaterdagochtend één persoon lichtgewond. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Omstreeks 10.00 uur kram een automobilist in botsing met een scootmobiel. De bestuurster van de scootmobiel raakte lichtgewond. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de bestuurster van de scootmobiel nagekeken op letsel waarna ze haar hebben thuisgebracht. De scootmobiel raakte beschadigd. De auto liep lichte schade op aan de bumper.

De politie kwam ter plaatse en heeft verklaringen van beide bestuurders opgenomen. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (12-2-2023 om 17:24)
@Auto: Als automobilist moet je anticiperen op weggebruikers die zonder enige instructie op een gemotoriseerd voertuig de gekste capriolen uithalen. Het ministerie heeft dat bepaald en die levensgevaarlijke apparaten goedgekeurd voor de openbare weg, net als de Stint. Pas als het echt eens goed fout gaat wordt er ingegrepen.
fietser (12-2-2023 om 08:48)
wie zegt dat de automobilist 'bijna' altijd aan het kortste eind trekt. Een voetganger, fietser en mensen in een rolstoel of met een rollator of scootmobiel zijn trage weggebruikers en vooral deze dingen best lastig om op een weg goed te besturen. Gezien de geringe schade is er gelukkig niet te veel letsel, omdat er niet hard werd gereden. Had ook een overstekend kind kunnen zijn. Sterkte voor betrokkenen.
Auto (11-2-2023 om 19:19)
Bij altijd trekt de automobilist aan het kortste eind.
Cookie-instellingen beheren