Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bestuurder van crossmotor ongeval Bermweg nog steeds gezocht

Toegevoegd: 11-02-2023, 13.39 uur
De bestuurder van de crossmotor vluchtte weg van de ongevalslocatie.
De bestuurder van de crossmotor vluchtte weg van de ongevalslocatie.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

OOST-SOUBURG - De bestuurder van de crossmotor die vrijdagavond een fietser aanreed op de Bermweg in Oost-Souburg wordt nog steeds gezocht. Hij was behoorlijk verwond weggevlucht van de ongevalslocatie.


Op de Bermweg kwam de crossmotor in botsing met een middengeleider waarna deze enkele fietser aanreed. Eén van de fietsers raakte buiten bewustzijn door de klap. Omstanders hebben zich over de slachtoffers ontfermd en de motorrijder begeleid naar de trap van het treinstation Vlissingen Souburg. Voordat de inmiddels gealarmeerde hulpdiensten arriveerden, vluchtte de bestuurder van de crossmotor via het perron van het treinstation weg. De fietser was inmiddels weer bij bewustzijn gekomen en werd nagekeken door het ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Na het ongeval werd een zoektocht op touw gezet. Hierbij was onder andere een helikopter van de politie ingezet, en werden door hondengeleiders met politiehonden gezocht in de directe omgeving. De bestuurder is niet aangetroffen. "De crossmotor en de fiets zijn in beslag genomen voor onderzoek", meldt de politie.

Er wordt nog gezocht naar de bestuurder van de crossmotor. Ook loopt het onderzoek nog naar de toedracht van het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ mijn mening (13-2-2023 om 08:39)
Ah, u snapt het! Vingerafdrukken of DNA heeft de politie natuurlijk van elke Nederlander in bezit! Vragen ze u vaker om tips vanuit Justitie?
Mijn mening (11-2-2023 om 20:54)
Misschien kunnen ze de motor bij de crossbaan in Vlissingen? Ik denk dat er wel wat vingerafdrukken op de motor zitten en vlees op de straat.
Cookie-instellingen beheren