Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 24 km

Crossmotorrijder ongeval Bermweg Oost-Souburg aangehouden

Toegevoegd: 11-02-2023, 23.08 uur
De crossmotorrijder kon zaterdagavond alsnog worden aangehouden.
De crossmotorrijder kon zaterdagavond alsnog worden aangehouden.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

OOST-SOUBURG - De politie heeft laten weten de bestuurder te hebben aangehouden die op vrijdagavond in Oost-Souburg een fietser had aangereden.


De bestuurder van de crossmotor raakte vrijdagavond rond 18.00 uur op de Bermweg in Oost-Souburg een middengeleider. Hierdoor vlogen zowel de bestuurder als het voertuig door de lucht. Vervolgens raakten de bestuurder en de crossmotor een fietser. De fietser raakte door de klap buiten bewustzijn. De man is uiteindelijk de ongevalslocatie ontvlucht en was onvindbaar. Ondanks de inzet van een politiehelikopter en speurhonden werd de motorrijder niet aangetroffen.

Vanavond omstreeks 21.00 uur heeft de politie de bestuurder alsnog kunnen aanhouden. "Bedankt voor de vele reacties die u ons stuurde via onze social media kanalen", laat de politie weten. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (12-2-2023 om 10:08)
Dat hij maar een poos mag brommen,want als dat degene is die hele dagen door het dorp crost op z,n achterwiel verdient dit. Op de Lekstraat rijdt hij de hele weg slingerend op z,n achterwiel en nog hard ook. Hij heeft overal lak aan. Rijbewijs innemen en niet terug geven en moter naar de sloop,dat is voor zulke gastjes de oplossing. Laat hem maar hard werken om die fietsen te betalen en schade vergoeding voor de personen.
Jarro (11-2-2023 om 23:21)
"Raakte een middengeleider"??? Heeft de politie de filmpjes op oa dumpert niet gezien?
Cookie-instellingen beheren