Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Achtervolging Zeeuws-Vlaanderen, bestuurder ontsnapt via weiland

Toegevoegd: 12-02-2023, 12.05 uur
Achtervolging Zeeuws-Vlaanderen, bestuurder ontsnapt via weiland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie van Zeeuws-Vlaanderen getracht een voertuig te stoppen in de gemeente Sluis. De bestuurder ontsnapte echter via een weiland in België.


De politie laat weten dat het voertuig opviel vanwege de hoge snelheid. Agenten besloten het voertuig te volgen, waarna bij verschillende metingen de bestuurder te hard bleek te rijden. Er werd een stopteken gegeven maar het voertuig ging er vandoor. Tijdens de achtervolging werden verschillende keren door de bijrijder verdovende middelen door het raam naar buiten gegooid. 

Het voertuig wist uiteindelijk te ontsnappen via een weiland in België. Het kenteken is bekend bij de politie en de eigenaar zal nog enkele boetes tegemoet kunnen zien. "De verdovende middelen zijn in beslag genomen", laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tollenaar90 (14-2-2023 om 21:34)
Niks aan de hand... inderdaad enkel maar boetes ... omdat ze niet staande gehouden zijn kunnen ze de id niet verifiëren ... de eigenaar heeft sochtends netjes aangifte gedaan van een gestolen voertuig en deze mannen hebben het spelletje heel erg knap gespeeld... sonde van al die drugs op straat.. beter in je zakken gehouden ... was je nog rijk ook ... voor wie dacht dat het niet loont... het gaat dus blijkbaar lang niet altijd mis... en wij maar krauwen voor een habbekrats... ga je toch van achter je oren krabben ...
VdVonck (12-2-2023 om 22:54)
De eigenaar zal nog wat boetes tegemoet zien. Alsof ze dit soort ritten uitvoeren met eigen voertuigen voorzien van platen op hun naam. Beetje naïef. Wanneer die gegevens bekend waren geweest hadden de Belgische collega's meteen doorgereden naar het adres van de kentekenhouder
Ewa (12-2-2023 om 17:01)
Yep @Bram in Nederland wel waarom denk je anders dat ze alle verdovende middelen net voor de grens deden lozen in België was het wel andere koek geweest tijdje de bak in met meerdere op 1cel.
bram goeree (12-2-2023 om 13:35)
enkel maar boetes ?????
WTF (12-2-2023 om 13:17)
Hoe kan dit nu bij weiland grensovergang België hadden ze toch al de collegas van België kunnen verwittige dan waren ze nie ontsnapt maargoed ze zullen toch op de blaren moeten gaan zitten met alle verdovendemiddelen uit raam te doen gooie incombinatie kenteken
Cookie-instellingen beheren