Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Aangehouden persoon met grote hoeveelheid harddrugs op zak Goes

Toegevoegd: 12-02-2023, 12.15 uur
De harddrugs zijn in beslag genomen.
De harddrugs zijn in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - De wijkagenten van Goes hebben zaterdag op zondagnacht een persoon aangehouden die in het bezit van harddrugs bleek te zijn. Hij werd overgebracht naar Torentijd.


Agenten hielden een persoon aan. Bij controle bleek hij een grote hoeveelheid harddrugs op zak te hebben. De drugs zijn in beslag genomen en de persoon werd overgebracht naar Torentijd. 

Hij zal vandaag door de recherche worden gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Diedje (12-2-2023 om 21:50)
Aan de foto te zien is groot een ruim begrip. Hadden ze geen werk in de havens? Of de wereld nu veiliger is zonder die drugs op zak, nu we weten dat er alcohol voor in de plaats komt in de cafés en bars? Liever een veiliger middel van de lijst "harddrugs" dan geweld en vergiftiging met 's lands favoriete vergif. Succes hoor met je bestrijding.
Cookie-instellingen beheren