Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Marechaussee vordert rijbewijs in bij Rilland

Toegevoegd: 12-02-2023, 15.29 uur
Marechaussee vordert rijbewijs in bij Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

RILLAND - De Koninklijke marechaussee hield zondagmiddag een bestuurster staande bij Rilland omdat zij met meer dan 50 kilometer per uur te hard over de A58 reed. Haar rijbewijs werd ingevorderd.


Medewerkers van de Koningklijke Marechaussee hielden de bestuurder staande omdat zij met een gecorrigeerde snelheid van 159 kilometer per uur over de A58 reed, waar 100 kilometer per uur op dat moment was toegestaan. 

Haar rijbewijs werd ingevorderd door de medewerkers van de Koninklijke Marechaussee.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
camiel (13-2-2023 om 10:38)
@Ben, Je bent nu al in je geschrift agressief, wat moet dat dan maar niet op de weg zijn. Het mooie is dat ik ook mijn teller 110 rijdt, en dat in werkelijkheid 105 is. Als je te dicht op mijn bumper zit en ook nog met je lichten gaat knipperen laat ik altijd langzaam het gas wat los. Wil je dan rechts voorbij geef ik weer gas bij. Gasten zoals jij geef ik helemaal geen ruimte. Je past je maar aan, aan de omstandigheden. Meestal zien we elkaar weer terug bij een stoplicht.
John (13-2-2023 om 10:22)
@Ben dan hoop ik dat je dat bij mij doet met je groot licht, dan zie je heel vlug een auto afremmen zonder dat je de remlichten ziet. Het is niet normaal hoe ze zich gedragen in het verkeer, dat je wat harder rijd oke dat kan ik begrijpen. maar allemaal met die telefoons in de hand tijdens het rijden. Van mij mogen ze de regel invoeren betrapt worden met telefoon in de hand rijbewijs inleveren voor 1 maand, €2500 boete en een cursus die ze zelf moeten betalen. Met alcohol op achter het stuur rijbewijs voor altijd kwijt, auto in beslag, €5000 boete en ook een cursus die ze moeten betalen.
Jos (13-2-2023 om 08:59)
Persoonlijk vind het 100kmh rijden op de A58 een drama, gewoon terug naar de 130 voor een betere doorstroming. Nu rijden ze 89kmh en willen dan een vrachtwagen inhalen die 90 rijdt ..... Dat schiet lekker op !
R (13-2-2023 om 08:48)
Nou er kwam vanmorgen anders een grijze caddy voorbij rechts, en over de vluchtsrook inhalend en met een snelheid die niet echt normaal te noemen was. dat is voor andere weg gebruikers erg moeilijk om daar rekening mee te houden.
Mijn mening (13-2-2023 om 08:28)
Even gas geven als je met 101 op je teller een autp inhaalt zou ook fijn zijn
mosselman (13-2-2023 om 06:39)
liever ingevorderd door de marechaussee dan door een gefrustreerde afgekeurde agent( handhaving). heel de maatschappij gaat achteruit qua normen en waarden. dus ook in het verkeer. er valt over alle verkeersdeelnemers wel wat te zeggen. van fiets met zijwieltjes tot vrachtwagens.
Cookie-instellingen beheren