Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Automobilist ramt gevel Molenwater Middelburg

Toegevoegd: 12-02-2023, 23.21 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Aan het Molenwater in Middelburg heeft zondagavond een automobilist een gevel van een woning geramd. Het ging mis bij het verlaten van een parkeervak.


Omstreeks 22.15 uur werden de bewoners opgeschrikt door een harde klap. Er bleek een kleine auto achteruit tegen de gevel van hun woning te zijn gereden. Bij het verlaten van het parkeervak tegenover de woning ging het mis. Wat er precies gebeurd is, is niet bekend. Er raakte niemand gewond en de schade aan de woning lijkt mee te vallen. Het voertuig werd door de ter plaatse gekomen brandweer terug het parkeervak in geduwd waarna zij terug naar de kazerne konden gaan. Het voertuig liep lichte schade op aan de achterzijde.

De politie heeft de automobilist en de bewoners geholpen bij het invullen van het schadeformulier.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (13-2-2023 om 04:44)
Voortaan maar een taxi nemen.
Cookie-instellingen beheren