Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder bekeurd voor niet hebben rijbewijs en ID-bewijs

Toegevoegd: 13-02-2023, 12.06 uur
Bestuurder bekeurd voor niet hebben rijbewijs en ID-bewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft maandagnacht in Terneuzen een bestuurder bekeurd omdat geen rijbewijs en identiteitsbewijs kon tonen. Ook was zijn auto niet verzekerd.


De bestuurder werd door de agenten staande gehouden. Bij controle bleek dat de te naam gestelde geen rijbewijs had en ook geen ID-bewijs bij zich droeg. Daarnaast reed hij rond in een onverzekerd voertuig.

De bestuurder heeft een bekeuring gekregen voor het niet hebben van een rijbewijs en het niet kunnen tonen van een ID-bewijs. Daarnaast heeft de bestuurder 21 dagen de tijd om aan te tonen dat het voertuig wel verzekerd was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren