Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobiliste rijdt tegen geparkeerde bus aan in Yerseke

Toegevoegd: 13-02-2023, 12.18 uur
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE – Bij een eenzijdig ongeval op de Ten Houtenstraat in Yerseke zijn twee voertuigen fors beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond bij het ongeval.


De politie en ambulancedienst werden maandagmorgen omstreeks 09.55 uur opgeroepen voor een ongeval, dat werd gemeld als zijnde met letsel. Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen zij twee beschadigde voertuigen aan. Een automobiliste was door onbekende oorzaak tegen een geparkeerde bus gereden.

Bij het ongeval bleek niemand gewond te zijn geraakt, aldus de woordvoerder van de politie. De politie heeft geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om de voertuigen af te slepen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren