Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in sloot aan de Waterstraat Clinge

Toegevoegd: 13-02-2023, 12.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

CLINGE – Bij een eenzijdig ongeval in de polder bij Clinge is maandagmorgen een persoon gewond geraakt. De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd uit het voertuig.


De politie en ambulancedienst kregen omstreeks 10.40 uur de melding van een ongeval aan de Waterstraat bij Clinge. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling, werd ook de brandweer ter plaatse gestuurd. Eenmaal ter plaatse bleek dat er een bestuurder met zijn auto in de sloot was beland.

De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd uit het voertuig. Hiervoor werd de klep van de kofferbak verwijderd en een zijdeur werd losgeknipt. Hierop is het slachtoffer overgedragen aan het ambulancepersoneel. Na een controle in de ambulance is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De auto is door bergingsbedrijf Kuzee uit de sloot gehaald en meegenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lies (13-2-2023 om 17:27)
Haastige spoed is zelden goed....in paar seconde tijd je auto in de prak. Tel uit je winst...nee dat overkomt mij nooit hoor
Jtg (13-2-2023 om 16:56)
Inderdaad @Johan ze zoeken nog mensen bij de brandweer @Reaguurder je bent zeker welkom als je het beter kan dan hun!;)
Reaguurder (13-2-2023 om 14:16)
Johan heeft zijn prioriteiten in orde: materieel boven mensenlevens. Goed bezig Johan!
Johan (13-2-2023 om 13:30)
Zo te zien betreft dit een vrij nieuwe auto, die bij de duik in de sloot ook nog nauwelijks beschadigd is. De motor is waarschijnlijk boven water gebleven. Doordat de brandweer de middelste deurstijl uit de auto heeft geknipt is die auto total loss geraakt of hooguit nog geschikt om op te lappen en in te zetten in een land heel ver weg, waar de eisen aan voertuigen wat minder streng zijn dan bij ons. Zou er nou geen mogelijkheid geweest zijn om de bestuurder uit de auto te halen zonder deze compleet te vernielen?
Cookie-instellingen beheren