Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw een aanhouding naar aanleiding van schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 13-02-2023, 15.46 uur
De politie deed ter plaatse uitgebreid onderzoek naar het geweldsincident.
De politie deed ter plaatse uitgebreid onderzoek naar het geweldsincident.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft vorige week een 59-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident aan de Johan Constantin Matthiasstraat in Middelburg, afgelopen jaarwisseling.


Tijdens de jaarwisseling werd er geschoten in de eerder genoemde straat. Hierbij raakten twee personen gewond. Zij werden voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie deed ter plaatse onderzoek naar het geweldsincident. Het incident bleek mogelijk te maken met eerdere relationele problemen, meldt de politie.

Op 5 januari hield de politie een 49-jarige Vlissinger aan. Deze man zit nog vast. Enkele dagen later, op 18 januari, werd een 27-jarige vrouw uit Middelburg aangehouden. Ook zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de zaak. Op 7 februari hield de politie een 59-jarige man uit Vlissingen aan, zo is vandaag bekendgemaakt. 

Rechercheurs namen verhoren af bij de aangehouden man en vrouw. Zij zijn na hun verhoor weer vrijgelaten.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (14-2-2023 om 13:02)
Dit soort personen verzieken het voor mensen die serieus met de schietsport bezig zijn, het "normale" volk maakt geen onderscheid. De straf kan niet zwaar genoeg zijn, financieel kun je ze het best treffen door b. v tientallen jaren de helft van hun inkomsten in beslag te nemen na enkele jaren bajes.
Cookie-instellingen beheren