Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Fietser lichtgewond bij ongeval Middelburg

Toegevoegd: 14-02-2023, 10.02 uur
De persoon is ter plaatse behandeld aan de verwondingen.
De persoon is ter plaatse behandeld aan de verwondingen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een ongeval op de Laan der Verenigde Naties in Middelburg is een persoon lichtgewond geraakt. Het slachtoffer werd door een auto aangereden.


Het ongeval vond omstreeks 09.20 uur plaats op de rotonde op de kruising met de Walcherseweg in Middelburg. Door vermoedelijk een voorrangsfout werd een fietser door een personenauto aangereden. De politie en een rapid responder van de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

Het slachtoffer is door een verpleegkundige van de ambulancedienst onderzocht. De politie heeft ondertussen de betrokken partijen gehoord. De fiets van het slachtoffer is in de omgeving gestald.

 

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren