Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto botst tegen boom bij Poortvliet

Toegevoegd: 14-02-2023, 14.29 uur
Door: Eugène Harthoorn

POORTVLIET – Bij een eenzijdig ongeval aan de Bram Groenewegeweg in Poortvliet is dinsdagmiddag een persoon gewond geraakt. Zijn auto raakte fors beschadigd na een klap tegen een boom.


De politie, ambulance en brandweerlieden werden omstreeks 12.40 uur opgeroepen voor het ongeval. Zij kwamen met spoed ter plaatse. Ter plekke aangekomen, bleek dat door onbekende oorzaak een personenauto tegen een boom was aangereden. Eén van de inzittenden was gewond geraakt.

Het slachtoffer is door het ambulanceteam naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Van Eijk heeft de auto geborgen. De politie heeft de weg afgezet tijdens het afhandelen van het ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (15-2-2023 om 07:04)
Best knap om op een rechte weg tegen een boom te sturen.
bert kaiser (14-2-2023 om 22:07)
toch vervelend die overstekende bomen
Jtg (14-2-2023 om 16:04)
Is nie handig, enfin sterkte voor degene die dit ongeval veroorzaakte
Cookie-instellingen beheren