Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 90 km

17-Jarige jongen vermist in Waarde

Toegevoegd: 14-02-2023, 16.19 uur
17-Jarige jongen vermist in Waarde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WAARDE – De politie is in de omgeving van Waarde op zoek naar 17-jarige jongen met een donkere huidskleur. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van deze jongen kan er gebeld worden met 112.


De politie deelde omstreeks 16.05 uur via Burgernet de oproep om uit te kijken naar de vermiste. Het gaat om een 17-jarige jongen. Volgens de politie heeft de jongen een donkere huidskleur en zwart, kort haar. Hij is 1,60 meter lang en heeft een tenger postuur.

Op het moment van de vermissing droeg de jongen een zwarte broek en een blauwe trui. Daarover had hij een groen/zwart bomberjack met en bontkraag aan. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van de vermiste jongen kan gebeld worden met het alarmnummer 112.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren