Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gemeente en politie voeren controles uit bij Marina Beach Hoek

Toegevoegd: 14-02-2023, 18.38 uur
Gemeente en politie voeren controles uit bij Marina Beach Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HOEK - De gemeente Terneuzen voert vanavond samen met de politie opnieuw een controle uit op vakantiepark Marina Beach in Hoek. Er wordt met name gecontroleerd of eerder geconstateerde overtredingen rond permanente bewoning en huisvesting van arbeidsmigranten zijn beëindigd.


In de afgelopen jaren zijn al verschillende controles uitgevoerd op Marina Beach. Indien sprake is van huisvesting van arbeidsmigranten, permanente bewoning of van andere overtredingen van onder andere het bestemmingsplan, dan treedt de gemeente handhavend op om te zorgen dat de overtredingen stoppen.

De controleurs bezoeken diverse adressen voor een hercontrole op permanente bewoning. Het gaat om adressen waar bewoners een voornemen last onder dwangsom hebben gekregen en waarbij de termijn om de overtreding te beëindigen is verstreken. Daarnaast vindt ook hercontrole op enkele adressen plaats waar bewoners reeds een last onder dwangsom opgelegd hebben gekregen.

Bij een paar adressen vindt een eerste controle plaats. Dit betreft recreatieverblijven waarover melding is gedaan dat er mogelijk sprake is van permanente bewoning. Op één adres waar de vorige keer een arbeidsmigrant werd aangetroffen, vindt een hercontrole plaats. De controle is aan het begin van de avond begonnen, zo meldt de gemeente.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (14-2-2023 om 19:04)
Goede actie!
Cookie-instellingen beheren