Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder brommobiel drinkt teveel: rijbewijs ingenomen

Toegevoegd: 15-02-2023, 08.35 uur - Update: 15-02-2023, 10.48 uur
Bestuurder brommobiel drinkt teveel: rijbewijs ingenomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Een bestuurder van een brommobiel werd dinsdagavond door agenten van het basisteam van Zeeuws-Vlaanderen meegenomen voor een ademanalyse. Hij bleek veel te veel te hebben gedronken.


De politieagenten kregen gisterenavond een melding binnen van een brommobiel die over de N61 reed. Toen zij de bestuurder vervolgens daadwerkelijk zagen rijden, onderwierpen zij hem aan een controle. Hierbij bleek dat de bestuurder vermoedelijk onder invloed van alcohol was.

Op het politiebureau is de bestuurder onderworpen aan een blaastest op het ademanalyseapparaat. De machine gaf een waarde van 1.030 Ug/L aan. Het rijbewijs van de bestuurder is hierop ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Auto (17-2-2023 om 15:48)
Nooit meer terug geven, gevaar op de weg.
Ewa (15-2-2023 om 21:46)
Nee hoor @Michel heeft ze rijbewijs in moeten leveren en zal ook wel voor moeten komen boete zal niet mals zijn geloof maar kassa!
Michel (15-2-2023 om 08:52)
Veel te veel gedronken. Dan is het te hopen dat deze aso niet te weinig straf krijgt.
Cookie-instellingen beheren